×
Nigeria, Nëntor 2012
Në qytetin e Enugu-s në lindje të Nigerisë u arrestuan rreth 400 anëtarë të lëvizjes separatiste që lufton për pavarësinë e rajonit të Biafra.
Trupat ushtarake nigeriane gjatë një operacioni anti-terror në qytetin e Maidugurit në verilindje të
Gjashtë marinarët rusë dhe një estonez, të rrëmbyer në Nigeri, u liruan të enjten në mëngjes. Nuk ka asnjë njoftim mbi detajet e lirimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30