×
Gadishulli Sinai, Maj 2013
7 efektivë të forcave të sigurisë egjiptiane, të cilët u rrëmbyen në Gadishullin e Sinait më 16 maj, u liruan dhe po udhëtojnë tani drejt Kajros, njoftoi zëdhënësi i Forcave të Armatosura të Egjiptit.
Presidenti egjiptian Muhammed Mursi deklaroi se ai nuk ka ndërmend të zhvillojë negociata me rrëmbyesit e shtatë anëtarëve të stafit të forcave të sigurisë në Gadishullin e Sinait javën e kaluar.
Presidenti egjiptian Mohammed Mursi thirri në një mbledhje të jashtëzakonshme Ministrin e Mbrojtjes dhe Kreun e Ministrisë së Punëve të Brendshme në lidhje me faktin e rrëmbimit të 7 anëtarëve të forcave të sigurisë në Gadishullin e Sinait.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31