×
biokarburante, 30 mars 2012
Uzina në Osetinë e Veriut e para në vend filloi prodhimin e biokarburantit për automobilat. Bioethanoli tani për tani nuk gëzon ndonjë popullaritet të madh në mes të shoferëve dhe kushton gati po aq sa dhe benzina e zakonshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31