×
Kampionati Botëror i sporteve të ujit, Korrik 2011
Sportistet ruse Natalia Ishenko dhe Svetllana Romashina fituan medaljen e artë midis dueteve në disiplinën e notit të sinkronizuar në Kampionatin Botëror të sporteve të ujit në Shanghai.
Në Kamionatin Botëror të sporteve të ujit në Shanghai skuadra përfaq
Kryeqyteti i Republikës së Tartarstanit - Kazan u bë Zot shtëpie i Kampionatit Botëror të sporteve të ujit të vitit 2015. Vendimi në favor të Kazan-it u miratua sot në mbledhjen e Federatës Ndërkombëtare të Notit në Shanghai.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31