×
konkurs, 2011
Aspirantja 23-vjeçare e Universitetit Financiar të Moskës Natalia Pereverzeva u bë fituese e
Një ruse për herë të parë u bë “Mrs. Globe 2011”. Alisa Krillova (Krylova) fitoi në konkursin e bukurisë që u zhvillua në Amerikë. Midis konkurseve të tjera të ngjashme “Mrs.
  Në fund të gushtit bukuroshja nga Rusia Natalia Gantimurova do të niset në Brazil për pjesëmarrje në Konkursin Ndërkombëtar “Miss Universe 2011”, finali i të cilit do të zhvillohet në San Paulo më 12 shtator të vitit 2011.
Sot në Tajlandë pritet të hapet konkursi i teknologjive të larta “ROBOCON”. N
Katër këngëtarë rusë arritën të dalin në
muzikë, Moska, konkurs, vokalist
Biblioteka presidenciale që mban emrin e Yeltsin-it po zhvillon mes fotografëve dhe gazetarëve foto-konkursin Foreign View ( http://www.prlib.ru/Pages/photocontest.aspx ). Në këtë konkurs pranohen fotografitë e bëra nga rusët jashtë shtetit dhe fotografitë e bëra në Rusi nga të huajt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31