×
hotel, 2013

Qeveria e Koresë së Veriut "do të ndërmarrë hapa praktikë për të tërhequr turistët e huaj në vend", në veçanti, do të rikonstruktojë hotelet e mëdha në Phenian, në mënyrë që ata "të kenë nivelin e shërbimit që ofrohet në mbarë botën", u thanë gazetarëve në një agjenci ndërkombëtare të turizmit të Republikës Popullore Demokratike të Koresë së Veriut.

Më shumë se 100 turistë nga Britania e Madhe u helmuan në një resort mjaft popullor turk, në hotelin "Sentido Perissia".

Moska u pozicionua në vendin e pestë me vlerësimin 8.33 pikë në renditjen e qyteteve të mëdha të botës me hotele, pronarët e të cilëve i kushtojnë një vëmendje shumë të madhe higjienës dhe rregullave sanitare, vihet në dukje në materialet e shërbimit online falas të rezervimit të hoteleve në mbarë botën, Hotel.info.

Një zjarr i fuqishëm përfshiu “Hotelin e famshëm Lambert" në Paris, i cili në shekullin e XIX-të ka qenë qendra e emigracionit polak antirus në Francë, njofton Shërbimi zjarrfikës i qytetit.

Qyteti rus i Ekaterinburgut, i cili ndodhet në rajonin e Uraleve dhe konsiderohet si kryeqytet i tij, është një nga kandidatët kryesorë për pritjen e ekspozitës Expo 2020 (http://www.expo2020.ru/en).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31