×
hotel, 2012
Në qytetin turistik izraelit Eliat një burrë hapi zjarr në hotelin "Leonardo Club". Sipas të dhënave paraprake, është lënduar një person. Me sa duket, turisti amerikan i rrëmbeu armën rojes dhe hapi zjarr.
Karlovi Vari rus do të bashkohet me klasterin e turizmit të Kaukazit të Veriut. Në zonën legjendare të quajtur Mineralnie Vodi (Ujërat Minerale) do të krijohet një vendpushim spa i klasit botëror. Projekt i ri me vlerë prej 250 milionë dollarë do të kombinojë në vetvete turizmin ekstrem dhe mundësinë për të përmirësuar shëndetin në ujërat minerale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31