×
Hillary Clinton, Janar 2013
Presidenti i SHBA-ve Barack Obama dhe Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton nuk e komentuan pyetjen mbi pjesëmarrjen e mundshme të Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale të vitit 2016.
Vdekja e Ambasadorit amerikan në Libi, Christopher Stevens, në shtator të vitit 2012 ishte pasojë
Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton ditën e hënë do të dalë në punë pas sëmundjes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
29
30
31