×
Ekaterinburg, 20 qershor 2013
Aplikimi i Ekaterinburgut për zhvillimin e Ekspozitës Botërore Expo 2020 është paraqitur në Forumin Ekonomik Ndërkombëtar të Shën Petersburgut (FENSH) në formën e një stende të larmishme dhe interesante.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
6
8
9
11
15
16
18
19
21
22
23
26
27
29
30