×
Ekaterinburg, 19 shkurt 2013
Juria e konkursit "Ekaterinburgu - vendi i takimit të Evropës dhe Azisë" zgjodhi si filmin më të mirë me metrazh të shkurtër mbi qytetin videoklipin e fotografit Dimitri Krillov "Ekaterinburg Timelapse in Motion 2013" . "Këto videoklipe janë realizuar në kuadër të hobit tim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28