×
stuhi, Tetor 2013

Një stuhi e fuqishme, e shoqëruar me shira të dendur dhe erëra të vrullshme, është tërbuar në jug të Anglisë dhe Uellsit.

Në prefekturën jugore japoneze të Okinawa-s dhe në arkipelagun Amami është shpallur paralajmërimi për stuhi për shkak të afrimit të tajfunit "Francisko".

Stuhia tropikale "Raymond", e cila u formua në brigjet e Paqësorit në Meksikë, u shndërrua në një uragan të kategorisë së parë.

Erërat e uraganit nxorrën në bregun e pjesës jugore të ishullit Iturup (Kurilet e Mesme) anijen e mallrave "Livadia".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
24
25
26
27
29
30
31