×
stuhi, 6 qershor 2013
Stuhia e parë tropikale për këtë sezon “Andrea” po zhvendoset drejt shtetit amerikan të Floridës, njofton Shërbimi Meteorologjik i SHBA-së. Siç njoftohet në shtetet Florida, Georgia dhe South Carolina mund të bien deri në 15-20 cm reshje shiu.
Niveli i ujit në lumin Danub pranë kryeqytetit sllovak, Bratisllavë, ka arritur sot deri në 993 cm, duke tejkaluar me 2 cm nivelin e përmbytjes katastrofike të vitit 2002.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30