×
stuhi, 9 maj 2013
Në krahinën e Altait dhe në qarqet e Novosibirsk-ut dhe Omsk-ut pritet mot i keq
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
30
31