×
stuhi, Mars 2013
Reshjet e dendura e të mëdha të dëborës, të cilat
Në rajonin verior francez Nord-Pas-de-Calais për shkak të reshjeve të dendura të dëborës u anulua mësimi në shkolla dhe në lice, njoftuan sot në Akademinë e qytetit Lille.
Gazeta britanike “The Guardian” njofton për krijimin e një trafiku rrugor 50 km t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
26
27
28
29
30
31