×
akullthyese, 15 janar 2013
Për anijen akullthyese bërthamore "Rusia" ky sezon lundrimi mund të jetë i fundit. Në vitin 2013 anija do të kremtojë përvjetorin e saj të 30 dhe pas tij planifikohet të përfundojë edhe shfrytëzimi i saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31