×
Renova
Qëllim kryesor i bashkimit të aseteve të kompanive “Gazprom” dhe “Renova” është dalja e kompanisë që po krijohet në tregjet ndërkombëtare dhe ruse dhe tërheqja e investitorëve të rinj.
Kreu i kompanisë ruse “Gazprom” Aleksei Miller dhe Kryetari i Bordit të drejtorëve të grupit të kompanive “Renova” Viktor Vekselberg nënshkruan marrëveshjen e qëllimit, e cila parashikon bashkimin e aseteve të kompanive në industrinë e energjisë elektrike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2018
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30