×
embargo, 23 janar 2012
Rusia do të përpiqet të arrijë rifillimin e bisedimeve mes Iranit dhe komunitetit nd
Përfaqësuesit e MPJ të 27 vendeve të BE-së në mbledhjen e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
27
28
29
30
31