×
studime bërthamore, Shkurt 2013
Shërbimet sekrete të Perëndimit dhe të Koresë së Jugut nuk mund
Autoritetet e Koresë së Veriut shpërblyen shkencëtarët, specialistët teknik
Zëvendësi i Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Nd
Mediat e Republikës Popullore Demokratike të Koresë (RPDK) njoftojnë mbi realizimin në prag të provës së tretë të suksesshme bërthamore nëntokësore, raporton kompania televizive japoneze NHK.
Koreja e Veriut ditën e martë njoftoi zyrtarisht se zhvilloi me sukses provat nëntok
Koreja e Veriut njoftoi mbi zhvillimin e një prove bërthamore. Bota është duke u përgatitur për të ndërmarrë hapa kundërveprimi. Në Seul, ndërkohë, ruhet një situatë krejtësisht e qetë: koreanojugorët nuk vërejnë kurrfarë kërcënimi për veten e tyre në provën e re bërthamore të Koresë së Veriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28