×
Vladivostok, 2012
Motin e keq në Primorie e solli cikloni i fuqishëm që erdhi nga verilindja e
Dy helikoptermbajtëset e para franceze "Mistral" duhet të dërgohen nga Franca në Rusi në vitin 2014 dhe 2015. “Mistralët” ("Mistrals") nuk janë thjesht mbartës të avionëve luftarakë, por edhe një instrument universal për zgjidhjen e konflikteve lokale.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin mbërriti në Vladivostok. Qëllimi kryesor i kë
Qëllimi kryesor i përfaqësisë së Rusisë në Bashkë
Në Vladivostok të Rusisë (Primorje), i cili pret samitin e Bashkëpunimit Ekonomik Euroaziatik
Koreja e Veriut i kërkoi Rusisë leje që delegacioni i saj të marrë pjesë në samitin e Asia-Pacific Economic Coorporation ( APEC) të vitit 2012, i cili do të mbahet në Vladivostok në fillim të shtatorit.
Ura mbi ngushticën e Bosforit Lindor (Lindja e Largët e Rusisë) u hap sot për lëvizjen e të gjitha llojeve të transportit.
Në Rusi u vu në eksploatim ura e re që çon nëpërmjet ngushticës së Bostforit Lindor në Lindjen e Largët. Në ceremoninë e hapjes mori pjesë edhe Kryeministri Dimitri Medvediev.
Barka mësimore ruse me tre direkë “Pallada”, nën tingujt përsh
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31