×
kozmonaut, 14 qershor 2013
Rusia do të forcojë kapacitetet e veta në sektorin e kozmonautikës, duke përfshirë edhe aspektin e zhvillimeve shkencore, deklaroi sot Presidenti rus Vladimir Putin gjatë një takimi kushtuar 50-vjetorit të fluturimit në kozmos të gruas së parë kozmonaute, Valentina Tereshkova.
Në Rusi dhe në të gjithë botën kremtohet përvjetori i 50-të i fluturimit në kozmos të gruas së parë - Valentina Tereshkova.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
12
15
16
17
18
19
21
22
23
27
28
29
30