×
kozmonaut, 10 qershor 2013
Gjatë fluturimit të anijes së pilotuar kozmike "Shenzhou-10" astronautja Wang Yaping do të zhvillojë
Më 16 qershor do të mbushen plot 50 vjet që nga dita e fluturimit të gruas së parë në kozmos - Valentina Tereshkova. Hapat e parë, rekordet dhe zbulimet janë bërë nga kozmonautet sovjetike dhe ruse.
Lëshimi i anijes së pilotuar kozmike kineze "Shenzhou-10" do të realizohet të martën në mbrëmje. Starti i anijes planifikohet më 17:38 sipas kohës lokale (09.38 GMT) nga kozmodromi Jiuquan në veriperëndim të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
12
15
16
17
18
19
21
22
23
27
28
29
30