×
Urali, 1 mars 2013
Në gjendje të rëndë shëndetësore ndodhen tashmë dy persona
Shkencëtarët e Moskës dhe Novosibirskut përfunduan analizën e par
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
6
7
8
9
10
11
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31