×
Urali, Korrik 2011
Monumenti i parë i UFO-s në Rusi u përurua në rajonin e Permit (Ural).
Në Magnitogorsk (Ural) në prani të Kryeministrit Vladimir Putin u lançua reparti i makinerive të petëzimit të ftohtë të metalit (laminimit), i cili do të prodhojë metale për automobilat dhe pajisjet shtëpiake të nivelit botëror.
Një nga banoret më të moçme të Uralit, ndërsa sipas disa të dhënave edhe e planetit, Habibamal Hametova kremton 121-vjetorin e vet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31