×
armë, Shkurt 2013
Iraku nuk do të refuzojë kontratat e armatimeve të nënshkruara me Moskën
Zv. Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, i bëri thirrje amerikanëve të mbështesin propozimet e Barack Obamës në lidhje me kufizimin e shitblerjes së armëve, njoftoi të premten BBC.
Shumica e amerikanëve (53%) e konsiderojnë potencialin ushtarak të Rusisë si një "k
Në Jordani filloi prodhimi serik i granatahedhësve rusë RPG-32 "Hashim" (russ. РПГ-32 "Хашим"), njoftoi Drejtor i përgjithshëm i kompanisë "Basalt" (russ. "Базальт"), Vladimir Porhaçev në Ekspozitën e armëve IDEX 2012 në Abu Dhabi.
Autoritetet venezueliane kanë gjetur më shumë se njëqind armë zjarri, duke pë
Ministri amerikan i Mbrojtjes Leon Panetta dhe Kryetari i Komitetit të Bashkuar të Shefave të Shtabeve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
21
23
24
25
26
27
28