×
urë
Në Uashington të enjten ndodhi shembja e një seksioni të urës automobilistike mbi një nga lumenjtë më të mëdhenj në perëndim të Shteteve të Bashkuara - Skagit, njoftojnë mediat lokale.
Ura mbi ngushticën e Bosforit Lindor (Lindja e Largët e Rusisë) u hap sot për lëvizjen e të gjitha llojeve të transportit.
Në Rusi u vu në eksploatim ura e re që çon nëpërmjet ngushticës së Bostforit Lindor në Lindjen e Largët. Në ceremoninë e hapjes mori pjesë edhe Kryeministri Dimitri Medvediev.
Deri në vitin 2015 në shtetin verior indian Jammu dhe Kashmir do të pë
Zjarri që përfshiu urën në ndërtim e sipër mbi limanin Briri i Artë në qendër të qytetit Vladivostok (Lindja e Largët e Rusisë) është shuar plotësisht.
Në urën në ndërtim e sipër mbi limanin Briri i Artë të hënën në mbrëmje ra zjarr.
Egjipti dhe Arabia Saudite nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e një
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31