×
radio, Korrik 2011
Më 24 korrik në Japoni do të ndalojnë përfundimisht transmetimet analoge. Përjashtim do të bëjnë vetëm 3 prefektura, të cilat pësuan dëme të mëdha nga fatkeqësia natyrore e 11 marsit.
Radiokompania “Zëri i Rusisë” ka rritur pozitat e veta midis radiostacioneve më të cituara të vendit dhe renditet në vendin e pestë në listën e hartuar nga grupi i hulumtimit “Medialogia” («Медиалогия») për muajin qershor të vitit 2011.
“Radio 7” (FM 104,7) po zhvillon aktivitetin “Premiera nga Kryeministri”: më 6 korrik
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31