×
Twitter, Korrik 2011
Sipërmarrësit rusë të IT (Information Technology) Juri Milner dhe Alisher Usmanov do t
Presidenti i Federatës Ruse në microblog-un e vet në “Twitter” i shprehu ngush
Çmimi i sistemit të microblogging të Internetit që po zhvillohet me shpejtësi t
Presidenti rus Dimitri Medvediev vendosi në rrjetin “Twitter” me këtë adresë: http://twitter.com/#!/MedvedevRussiaE fotografitë e veta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
9
10
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31