×
Twitter, 2011
Numri i abonentëve të microblogut personal të Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev (MedvedevRussia) në rrjetet shoqërore në Twitter këtë javë i tejkaloi 800 mijë personat. Versionin anglisht të microblogut (@MedvedevRussiaE) e lexojnë më shumë se 147 mijë përdorues.
Numri i vizitorëve të microblog të Presidentit të Venezuelës Hugo Chavez në “Twitter” i tejkaloi 2 milionë vetat.
Sipërmarrësit rusë të IT (Information Technology) Juri Milner dhe Alisher Usmanov do t
Presidenti i Federatës Ruse në microblog-un e vet në “Twitter” i shprehu ngush
Çmimi i sistemit të microblogging të Internetit që po zhvillohet me shpejtësi t
Presidenti rus Dimitri Medvediev vendosi në rrjetin “Twitter” me këtë adresë: http://twitter.com/#!/MedvedevRussiaE fotografitë e veta.
MPJ e Rusisë hapi faqen e vet zyrtare në Twitter. Në të do të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31