×
Mihaill Margellov
Bashkimi Afrikan po zgjeron sferën e veprimtarisë së vet, deklaroi Përfaqësuesi i Posaçëm i Presidentit të Rusisë për Afrikën, Mihaill Margellov.
Ndalimi i dhunës dhe kurrfarë ndërhyrje ushtarake nga jashtë - kjo është pozita e Moskës në lidhje me zhvillimin e ngjarjeve në Siri. Për këtë deklaroi Kryetari i Komitetit të Federatës Ruse për Çështjet Ndërkombëtare Mihaill Margellov gjatë takimit me politikanët opozitarë sirianë që ndodhen aktualisht në Moskë.
I Dërguari i posaçëm i presidentit rus për bashkëpunimin me vendet e Afrikës Mihaill Margellov arriti në Tripoli.
Rusia do të marrë pjesë në Konferencën “Miqtë e Libisë
Marrja e Tripolit nga kryengritësit “nuk do të thotë aspak zgjidhje përfundimtare
Vemendja e pjesëmarrësve të samitit të Bashkimit Afrikan, i cili po zhvillohet në Guinenë Ekuatoriale, u fokusua tek kriza libiane.
Moska nuk është aspak e interesuar në atë që ngjarjet në Siri të zhvillohen sipas skenarit libian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31