×
Lëvizja Taleban, 25 prill 2013
Trupat e NATO-s dhe forcat afgane të sigurisë po arrijnë fitoren në luftën kundër lëvizjes "Taleban", deklaroi ditën e enjte Komandanti i Forcave Ndërkombëtare Ndihmëse të Sigurisë (ISAF) në Afganistan, Gjenerali Joseph Dunford.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
27
28
29
30