×
Lëvizja Taleban, 2011
Presidenti afgan Hamid Karzai kërkoi nga NATO ndërprerjen imediate të inkursioneve të natës. Siç deklaroi në Kabul përfaqësuesi i tij, Presidenti nuk dëshiron që të huajtë të dynden me bastisje në shtëpitë afgane.
Bashkëpunimi me Afganistanin në luftën kundër terrorizmit dhe trafikimit të drogës do të intensifikohet.
SHBA ia hynë punës për realizimin e strategjisë së vet të
Duke folur në një emision të televizionit afgan Zëdhënësi i
Qeveria e SHBA pranoi faktin e përfshijes së vet në bisedimet e drejtpërdrejta
Talibanët pakistanezë iu kërcënuan me hakmarrje vendeve të NATO-s për likuidimin e Osama bin Ladenit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31