×
Bulava, 2011
Në Rusi përfundoi programi i testimit të raketës balistike ndërkontinetale t
Në vitin 2012 në Rusi do të fillojë ndërtimi i nëndet
Lëshimi me breshëri i raketës balistike ndërkontinentale “Bulava” nga
Lëshimi i fundit për vitin 2011 i raketës së re balistike detare ruse “Bulava” do të realizohet para fundit të nëntorit.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin vizitoi në Severodvinsk (pjesa veriperëndimore e Rusisë) kryqëzorin bërthamor submarinë “Aleksandër Nevski” dhe uroi ekuipazhin me rastin e përfundimit të fazës së parë të suksesshme të testimit.
Rusia realizoi lëshimin e suksesshëm provë të raketës balistike ndë
Nëndetësja bërthamore strategjike e brezit të fundit “Aleksandër Nevskij” doli për herë të parë në det për testime lundrimi.
Komplekset raketore të bazimit detar “Bulava” së bashku me mbartësen (transportuesen) e tyre
Lëshimi i radhës i raketës balistike ndërkontinentale ruse “Bulava&rdquo
Raketa strategjike e bazimit detar “Liner”, testet e fluturimit të së cilës p
Raketa “Bulava” do të vihet në prodhim seri, deklaroi Ministri i Mbrojtjes i Federatës Ruse Anatoli Serdiukov. “Bulava” fluturoi.
Më 28 qershor nga akuatori i Detit të Bardhë u realizua lëshimi i par
Nëndetësja atomike “Juri Dollgorukij” realizoi sot në ujërat e Detit
Lëshimi i parë detar provë për këtë vit i raket
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31