×
Rajoni i Azi-Paqësorit, 15 shkurt 2012
SHBA-të dhe Britania e Madhe qëllimisht sabotojnë njohjen e pavarësisë së
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29