×
anije kozmike, 1 qershor 2012
Anija e parë kozmike komerciale Dragon, e cila ishte në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar, pas uljes së suksesshme mund të niset në një turne në të gjithë Shtetet e Bashkuara, tha Elon Musk, themelues dhe drejtor ekzekutiv i SpaceX, i cili krijoi anijen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
19
20
22
23
24
25
26
27
30