×
zona e euros, 21 nëntor 2012
Takimi i grupit evropian filloi natën në të gdhirë të 21 nëntorit dhe përfundoi pothuajse pa rezultat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
28
29
30