×
Gadishulli i Kamçatkës, Korrik 2011
Sot në ujërat e Detit Barenc u realizua lëshimi i suksesshëm i
Në Gadishullin e Kamçatkës (Lindja e Largët e Rusisë) po vazhdon erupsioni i vullkanit Kizimen.
Më 16 dhe 17 korrik në akullnajën e vullkanit Kozelski në Gadishullin e Kamçatkës (Lindja e Largët e Rusisë) do të zhvillohet një turne dyditor golfi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
28
29
30
31