×
vullkan, 16 maj 2013
Aktivizimi i vullkanit meksikan Popocatepetl po i shqetëson gjithnjë e më shumë autoritetet e vendit - ai vazhdon të hedhë shtylla avulli, tymi dhe gazi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
24
25
26
27
29
30
31