×
boks

Kampioni botëror i boksit, sipas versionit të WBC, Vitali Kliçko (Klitschko) hoqi dorë nga titulli i vet, duke vendosur t’ia përkushtojë plotësisht veten politikës ukrainase.

Këtë vendim morri Këshilli Botëror i Boksit. Sportisti 70-vjeçar premtoi tashmë se do të marrë pjesë në këtë ceremoni. Në Kongresin e Këshillit të Boksit atij do t’i dorëzojnë kurorën dhe skeptrin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31