×
Shërbimi Federal i Migracionit

Shërbimi Federal i Migracionit i Federatës Ruse i ka ndaluar hyrjen në territorin e Rusisë 500.000 të huajve për një periudhë nga 3-10 vjet. Për këtë njoftoi Zyra e shtypit e Shërbimit Federal rus të Migracionit.

Në vitin 2014 Shërbimi Federal i Migracionit i Rusisë do vërë në funksionim 81 qendra të veçanta për emigrantët e paligjshëm. 

Anëtarët e grupit muzikor amerikan "Bloodhound Gang", të cilët përdhosën flamurin rus në skenë, nuk do të mund të hyjnë në Rusi për 5 vitet e ardhshme, njoftoi Shërbimi Federal i Migracionit.

Ish-oficeri i CIA-s Edward Snowden, i cili mori azil të përkohshëm politik, mund të lëvizë brenda territorit të Federatës Ruse dhe të punojë, por jo në sektorin shtetëror, njoftoi Shërbimi Federal i Migracionit.

Rusia planifikon të krijojë më shumë se 80 pika për ndalimin e përkohshëm të emigrantëve të paligjshëm.

Avokati Anatoli Kuçerena mbërriti në aeroportin ndërkombëtar “Sheremetievo” për tu takuar me ish-agjentin e organeve amerikane të zbulimit Edward Snowden, i cili ndodhet në zonën e tranzitit të aeroportit të Moskës.

Sot në mbledhjen e kolegjiumit të Shërbimit Federal të Migracionit Kryeministri Vladimir Putin bëri publike disa teza të politikës së migracionit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31