×
Panama

Administrata e Kanalit të Panamasë vendosi një gjobë prej 1 milion dollarësh për pronarët e anijes koreano-veriore, të vendosur nën arrest në korrik me një parti pajisjesh ushtarake në bord.

Autoritetet e Panamasë u paraqitën akuzat zyrtare 35 anëtarëve të komandës së anijes së ndaluar të Koresë së Veriut në lidhje me vënien në rrezik të sigurisë publike, njofton BBC.

Panamaja i kërkoi OKB-së të dërgojë ekspertët e vet për inspektimin e armëve të gjetura në anijen e ndaluar këto ditë të Koresë së Veriut dhe u refuzoi vizat diplomatëve verikoreanë, të cilët duhet të mbërrinin në vend për të rregulluar situatën.

Autoritetet e Panamasë kapën një anije koreanoveriore me pajisje dhe materiale ushtarake, të cilat, ka shumë mundësi, të jenë projektuar për ndërtimin e raketave.

Presidentit të Venezuelës Hugo Chavez që 2 muaj më parë iu regjistrua vdekja e trurit, ndërsa disa ditë më parë ai u shkëput nga aparati i frymëmarrjes artificiale, thotë ish-Ambasadori i Panamasë në Organizatën e Shteteve Amerikane (OAS) Guillermo Cochez.
Peshkatari nga Panama Adrian Vasquez, i cili kaloi 28 ditë në barkën që humbi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31