×
Deti Mesdhe, Shkurt 2013
Task Forca e anijeve dhe luftanijeve të Flotës Ushtarake Detare ruse në Detin Mesdhe mund
Rusia do të themelojë Departamentin e lidhjes operative të Flotës Ushtarake Detare pë
Rusia do të sigurojë praninë e vet të përhershme në Detin Mesdhe aty nga viti 2015. Siç është raportuar nga Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Federatës Ruse, në skuadronin përkatës do të hyjnë anijet e Flotës së Detit të Zi, Flotës së Detit të Veriut dhe të Flotës së Detit Balltik.
Një njësi prej katër anijesh të mëdha të desantit t
Shkatërruesi i ri amerikan (destroyer) "Gravely", i pajisur me sistemin e mbrojtjes antiraket, u nis për dezhurn luftarak në Detin Mesdhe.
Shkatërruesi (destroyer) amerikan “Barry”, i pajisur me sistemin multifunksional të mbrojtjes antiraket "Aegis", i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25