×
serbët, Shkurt 2012
Serbët, të cilët jetojnë në pjesën veriore të Kosov
Rezultatet e referendumit të 14-15 shkurtit në Kosovë, ku sipas rezultateve paraprake më shumë
Rezultatet e referendumit në veri të Kosovës konfirmojnë se zgjidhja e problemit kosovar është e mundur vetëm përmes negociatave të drejtpërdrejta mes palëve të interesuara.
Dita e dytë e referendumit për mosnjohjen e autoriteteve të Prishtinës po zhvillohet
Referendumi që po mbahet më 14-15 shkurt në katër komuna të Kosovës veriore, për mosnjohjen e autoriteteve shqiptare në Prishtinë nga serbët vendorë, mund të përkeqësojë akoma dhe më shumë situatën në rajon.
Serbët kosovarë po mbajnë referendumin për mocionin e votëbesimit për autoritetet shqiptare, të cilat shpallën në vitin 2008 pavarësinë nga Serbia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29