×
serbët, 2011
E gjithë autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) ruse me ndihma
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) nuk lejon kalimin e
Autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me ndihma humanitare për serbët e Kosovës kaloi sot kufirin rumuno-serb.
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me partinë tjetër të ndihmave humanitare për serbët e Kosovës do të niset të shtunën për në Serbi.
Në autokolonë e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) u nis për në Kosovë me ngarkesa humanitare.
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
Kërkesa e 20.000 serbëve të Kosovës për tu dhë
Përkeqësimi i mprehtë i situatës në veri të Republikë
Presidenti i Serbisë Boris Tadiç u bëri thirrje serbëve kosovarë pë
Si rezultat i përleshjeve midis forcave të NATO-s dhe serbëve, që jetojnë në pjesën veriore të Kosovës, u plagosën 25 ushtarakë të Aleancës, thuhet në deklaratën e përhapur sot nga KFOR-i.
Paqeruajtësit e NATO-s në veri të Kosovës vunë në pë
Serbët që jetojnë në veri të Kosovës po shqyrtojnë mund
20 mijë serbë, që jetojnë në territorin e Kosovës, iu drejtuan Dum
Rusia këmbëngul në hetimin e fakteve të shkeljes së të drejtave
Ushtarët e forcës paqeruajtëse ndërkombëtare në Kosovë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31