×
samit, 14 qershor 2013
Detyra kryesore e "G-20" dhe presidencës ruse në veçanti është "garantimi i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
19
20
21
22
23
25
26
28
29
30