×
samit, 2011
Siguria bërthamore, situata në Afrikën e Veriut dhe në Lindjen e Afërme, perspektivat e zhvillimit të ekonomisë botërore dhe tregtisë multilaterale, ekologjia dhe inovacionet.
Në qytetin turistik francez Deauville, në kuadër të samitit të “G-8” përfunduan negociatat e presidentëve të Rusisë dhe SHBA, respektivisht Dimitri Medvediev dhe Nicolas Sarkozy.
Në qytetin turistik francez Deauville sot pritet të hapet samiti 2-ditor i “Tetëshes së Madhe”. Delegacionin rus e kryeson në të Presidenti Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31