×
miting, 11 qershor 2012
Në apartamentet e disa udhëheqësve të opozitës jo parlamentare, organizatorëve dhe pjesëmarrësve të mitingut të 6 majit në Sheshin Bollotnaja në Moskë të hënën u zhvilluan kontrolle.
Policia kiliane përdori gaz lotsjellës dhe makina me ujë për shpë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
7
9
10
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30