×
miting, Mars 2012
Të enjten në Budapest u mbajtën mitingje pro dhe kundër politikës së Kryeministrit hungarez Viktor Orban.
Lëvizja e protestës në Rusi po merr drejtim konstruktiv. Protestat e rrugës si formë e shprehjes së qëndrimit qytetar e konsumuan veten shpejt dhe tani opozita po kërkon forma të tjera të ndikimit mbi pushtetin.
Në Rusi u zhvilluan zgjedhjet për President. Rezultatet u përmbyllën, zgjedhjet u pranuan të ligjshme. Vladimir Putin, i cili mori 63,6% të votave, u zgjodh në postin e Kryetarit të Shtetit.
Policia ka vepruar në mënyrë profesionale dhe korrekte gjatë zhvillimit të mitingjeve e
Autoritetet e Moskës i propozuan opozitës të zhvillojë ose një miting m
Në Korenë e Veriut po zhvillohen tubime e demonstrata të shumta, pjesëmarrësit
Bashkëpunëtorët e policisë së Petersburgut filluan të arrestojnë personat e ardhur për pjesëmarrje në mitingun e pasanksionuar pranë mureve të Parlamentit.
Në Sheshin Manezh (Manege) në Moskë më shumë se 100.000 veta marrin pjesë në tubimin në mbështetje të Vladimir Putinit, i cili, sipas të dhënave paraprake, fitoi në zgjedhjet presidenciale.
Në Sheshin Llubjanka që qendër të Moskës filloi tubimi në mb
Aktivistët e lëvizjeve opozitare të Shën Petersburgut kanë ndërmend
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
8
9
10
11
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31