×
miting, Shkurt 2012
Në periudhën e fushatës presidenciale në Rusi nuk po bie vala e aktivitetit të tubimeve.
Deri në kohën e mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale në Rusi kanë mbetur vetëm 9 ditë. Grada e tensionit të fushatës parazgjedhore në Rusi është pashmangshmërisht në rritje.
Deri në ditën e zhvillimit të zgjedhjeve presidenciale në Rusi kanë mbetur pak
Mitingjet dhe demonstratat, që u zhvilluan më 4 shkurt në qytetet e Rusisë, janë dukuri normale dhe madje pozitive. Ky është rezultat i angazhimit qytetar në rritje të shoqërisë ruse.
Demonstrata e mitingje të forcave të ndryshme politike dhe lëvizjeve shoqërore po zhvillohen të shtunën, më 4 shkurt, në shumë qytete të Rusisë nga Vladivostoku deri në Kaliningrad.
Opozita ruse po përgatitet për aktivitetin e protestës të planifikuar më 4 shkurt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
28
29