×
siguria bërthamore, 18 janar 2012
Irani shprehet i gatshëm për të rifilluar bisedimet me fuqitë bërthamore për programin e tij bërthamor. “Po zhvillohen negociatat për përcaktimin e datës dhe vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
11
14
15
16
19
20
21
22
23
24
28
29
31