×
ekspeditë, Korrik 2011
Punët aktuale për qartësimin e kufijve të jashtëm të
Në korrik për në Tokën (Landin) Josef Francit në Arktik do t
Anija shkencore ruse “Akademik Fjodorov” doli nga porti norvegjez Hammerfest dhe filloi ekspeditën e re për studimin e shelfit të Arktikut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31